Uitverkocht

Wetflix: The Pirates of the Carribean


The Curse of the Black Pearl


Wetflix: The Pirates of the Carribean

Een hele week lang films kijken en feesten in hot tubs!

Trek je speedo, bikini of badjas maar vast aan, want we huren een week lang álle hot tubs in die Nederland te huren zijn. De Effenaar wordt namelijk omgetoverd tot één groot stomend paleisje met de coolste films (Wetflix) en een heel erg heet feestje om de boel af te sluiten (Bubble Up).

Reserveer samen met je vrienden een privé Hot Tub (6 personen) of koop een los ticket en geniet van de beste, grappigste en voornamelijk natste films! Op Maandag; The Pirates of the Carribean! 

Pirates of The Carribean - The Curse of The Black Pearl
Voel je als Captain Jack Sparrow wanneer je met je piratencrew in een hot tub kijkt naar de vetste zwaardgevechten, hoogste golven en rotste tanden. Lukt het Will Turner (Orlando Bloom) om zijn liefje (Keira Knightley) te redden van goddeloze, ondode slechteriken?

~PRAKTISCHE INFO~

Zorgen over je briefgeld en al dat water? Geen stress! Bij de garderobe zullen munten beschikbaar zijn. Rustig omkleden kun je doen in de mannen- of vrouwenkleedkamer, waar ook kluisjes te vinden zijn voor €1,-. Zorgeloos in die hot tub plonzen dus, waar je vervolgens bediend wordt door het allerliefste Effenaar personeel! Onze laatste tip? Neem een paar slippers en een badjas mee.

Pirates Of The Caribbean Curse Of The Black Pearl Trailer