Uitverkocht

The Orb


+ Modulab Eindhoven + Burb afterparty (Rico Suave & Robob)


The Orb

Legendarische The Orb met (club)hits en nieuw album naar Effenaar.

Feit; The Orb is één van de belangrijkste elektronische acts van de afgelopen 30 jaar. Voortbordurend op de dub van Lee Scratch Perry, de post-krautrock van Kraftwerk en de geluidsexperimenten van Brian Eno heeft The Orb met tientallen releases en samenwerkingen zichzelf ontwikkeld tot een (atmo)sferische entiteit die niet meer weg te denken is uit het elektronische universum. Geen andere band weet techno, dub, rave, ambient, drum n’ bass en talloze andere genres zo perfect en naadloos te mengen.

De laatste albums van The Orb verschijnen via het prachtlabel Kompakt, zoals het onlangs uitgebrachte ambient meesterwerk ‘Chill Out World’. Maar verwacht vanavond ook heerlijke oudjes zoals ‘Little Fluffy Clouds’ van debuutalbum ‘Adventures Beyond the Ultraworld’.   

Modulab Eindhoven
is een collectief van componisten/musici uit Eindhoven en omgeving, aangevuld met nationale en internationale artiesten. Modulab organiseert vanaf mei 2017 concertavonden, op de eerste donderdag van de maand, in het Stroomhuis in Eindhoven. Het repertoire varieert van ambient tot experimenteel tot dansbaar en wordt live gespeeld met voornamelijk modulaire synthesizers. Vanavond kun je hier een voorproefje van horen als support act voor The Orb in de kleine zaal. In de foyer staat bovendien een vette modulaire a/v opstelling die voor en na het concert te horen en te zien is.

Afterparty: Burb (Rico Suave & Robob)
23.00 uur tot einde
Rico Suave en Robob is een duo dat altijd klaar is om de vetste party vibes te creëren met hun wortels stevig in de jaren 90. Hun sound zorgde ervoor dat er een echte Maastricht-Eindhoven connectie ontstond en die er is er nog steeds! Met samen meer dan 60 jaar dj-ervaring zorgen zij voor een knallende afterparty van The Orb. Ook (gratis) toegankelijk als je niet naar The Orb bent geweest!

The Orb - Little Fluffy Clouds
The Orb ‎ The Orb's Adventures Beyond The Ultraworld