MICHAEL


Celebrating the music of a legend


met: Ben - a tribute to Michael Jackson


MICHAEL

Een avond genieten van alle hits van The King of Pop.

Met zijn onweerstaanbare popsound en dansmoves veroverde Michael Jackson de wereld. Zijn album ‘Thriller’ is met 110 miljoen verkochte exemplaren nog steeds het best verkochte album aller tijden.


Ben Bowman bestudeert al jarenlang tot in detail iedere groove en danspas van Michael Jackson. Als leadzanger van Ben: a tribute to Michael Jackson heeft hij een 9-koppige band om zich heen verzameld met fantastische gitaristen, een drummer, toetsenisten, zangeressen en dansers. Hun Michael Jackson show is ongeëvenaard goed.

De band brengt het beste van het beste van Michael weer live terug op het podium. Of je nu van jongs af aan fan was van de vrolijke stemmen van de Jackson 5, je verliefd werd op de disco invloeden op ‘Off the Wall’ of danste op de beats van ‘Bad’, deze show is het ultieme eerbetoon aan the King of Pop. Oefen thuis alvast je moonwalk, neem je pailletten handschoenen mee, trek die witte sokken omhoog en vier de prachtige muziek die Michael Jackson heeft voortgebracht.


Doordansen? Check dan de afterparty met de klassiekers van de afgelopen halve eeuw: James Brown, Marvin Gaye, Kool & The Gang en Earth, Wind and Fire. Let’s celebrate!

Ben: : a tribute to Michael Jackson - Official show trailer