Afgelast

Battleme


+ Niki the Saint


Battleme

Van lo-fi ballads tot stevige 70's rockers van de band die je kent van Sons of Anarchy.

Door onvoorziene omstandigheden vanuit kamp Battleme zal de gehele februari tour worden gecanceld. Er zal geen vervangende datum komen voor deze show. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd.

We maken ‘slacker pop’ roepen de Amerikaanse rockers van Battleme bescheiden. Allemaal leuk en aardig, maar we hebben het hier wel gewoon over een gestroomlijnde rockmachine die afgelopen jaar een diamant van een album afleverde: ‘Habitual Love Songs’. Zonder twijfel het beste werk van zanger Matt Drenik en zijn gevaarlijk strakke bende. 

Over bendes gesproken, ja, je kunt de muziek van Battleme ook kennen van die briljante serie over motorbendes, ‘Sons of Anarchy’. Vanavond komen ze in Wilhelmina voor het eerst een mooi overzicht van al hun songs spelen; van de mooiste ballads, tot de stevigste 70's rockers. Wordt een hele mooie! Leren jack AAN.

Niki The Saint
Niki The Saint schiet psychedelisch rock en soul op je af, met een volvette Hammond die over stampende drums glijdt. Met haar rauwe uithalen dringt Niki the Saint haar romantiek aan je op. Denk hierbij aan Jefferson Airplane en Blue Oyster Cult, maar ook aan de nieuwe generatie souldiva's zoals Sharon Jones.

Battleme - Go 'Official Video'
Niki the Saint - Muddy Waters

MEER IN CAFE WILHELMINA: