BASECAMP


+ AVI ON FIRE


BASECAMP

Op 25 november slaat Lichting het BASECAMP op in de Altstadt met heerlijke electro indie in de lijn van Chet Faker en James Blake.

BASECAMP
Zonder dollen, de mannen van BASECAMP gaan the next big thing worden in zwoele elektronische indie. Perrrrrrrfecte Lichting show dus. Op 21 oktober komt hun nieuwe ‘In Stone EP’ uit. Tijd zat om die voor hun show helemaal grijs te draaien. Oh ja, ze komen dan wel uit Nashville, maar ze maken dus GEEN country muziek

AVI ON FIRE
Support komt uit de hoek van AVI ON FIRE, dit is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp, vroeger frontman van Neighbour Neighbour en onderdeel van Yellow Grass. Nu is AVI ON FIRE hier, met eigenzinnige tracks die nooit meer uit je kop gaan. 

Hoe AVI ON FIRE klinkt? Alternatieve Pop met een vleugje Foster The People, hier en daar wat MGMTPhoenix en Foals, maar vooral AVI. Met z'n eerste EP op zak, is hij klaar om de Altstadt Eindhoven helemaal plat te spelen. Vreemd? Een beetje. Hits? Alleen maar

Deze show is onderdeel van Lichting; de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

BASECAMP - In Stone [Official Music Video]
AVI ON FIRE - Pearls (Official Video)