DRUM015


Solaris (DE) + Vault + Albert van Abbe


DRUM015

No-Bullshit techno evenement met Solaris (DE), Vault en Eindhovens' techno powerhouse Albert Van Abbe.

Solaris staat bekend om haar sfeervolle maar stevige techno sets waarin ook invloeden van broken beat en chicago (acid) house terugkomen. Solaris is resident DJ en booker van de DIY club Institut fuer Zukunft in Leipzig, een van de beste nieuwe clubs in Duitsland.

IfZ bestaat nu 3 jaar en is opgericht door een groep Techno liefhebbers en kunstenaars, gehuisvest in de kelders van een series markthallen uit de jaren '20. Er staat een eerste samenwerking gepland tussen DRUM en ifZ in Leipzig in Januari, het uitnodigen van Solaris is te gekke inleiding daarvoor.

Albert van Abbe speelde reeds een aantal keren in ifZ en heeft deel van zijn crew leren kennen in de tijd dat hij er woonde, veel mensen zeggen overigens dat Leipzig het nieuwe Berlijn is... exciting stuff! 

VAULT is een samenwerking tussen DRUM co-founder en resident FEN en kunstenaar en sound designer Ricky van Broekhoven. VAULT zal debuteren tijdens DRUM15 met een live set die zijn oorsprong vindt in analoge synths en de diepere techno sferen...