Uitverkocht

25 years of Nirvana's Nevermind


+ Velosso


25 years of Nirvana's Nevermind

Come as you are om de 25e verjaardag van Nirvana's legendarisch album 'Nevermind' te vieren.

Met 25 years of Nirvana's Nevermind vieren we, juist,  de 25e verjaardag van ‘Nevermind’ met leden van Urban Dance Squad, traumahelikopter, Face Tomorrow, PAUW, Green Lizard en Paceshifters. Kurt krijgt opnieuw een stem door de strotten van Remi Tjon Ajong (Green Lizard), Seb Dokman (Paceshifters), Rudeboy (Urban Dance Squad), Mark Lada (traumahelikopter), Brian Pots (PAUW) en Jelle Schrooten (Face Tomorrow). Het zindert weer in de lucht, this smells like teen spirit!
 
Op 24 september 1991 veranderde het muzieklandschap voorgoed. Vanaf die dag, toen Nirvana’s album ‘Nevermind’ uitkwam, werd grunge een wereldwijd fenomeen. Wie in die tijd op stap ging kan minstens een nummer van de iconische plaat noemen (of je woonde misschien in een diep en donker bos of in een dorpje zonder verharde wegen). ‘Smells Like Teen Spirit’ werd een giga megahit en ook ‘Lithium’, Come As You Are’ en ‘In Bloom’ bereikten de hitstatus. 
 
Velosso
Velosso betekent in het Spaans ‘stoer en ruig’ en dat spat bij deze jonge rockers van het podium af. Een fijne opwarmer om je spieren alvast wat losser te maken.
 
Bezoekers krijgen na de show gratis toegang tot de Whatever Happened To Our Heroes afterparty.