Zondag bij ons?


Collin Hoeve + Marit Trienekens


Zondag bij ons?

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Programma:
Voor deze editie heeft Iris Collin Hoeve en Marit Trienekens uitgenodigd om wat fijne deuntjes te komen spelen.
 
Collin Hoeve
Klotetijden hebben al zo vaak voor inspiratie gezorgd voor de mooiste albums. Dat bewijst Collin Hoeve maar weer eens met ‘Lessons Learned’. Volgens Bertolf is ‘Note To Self’ van die plaat het mooiste liedje over hartzeer dat je dit jaar nog van Nederlandse bodem zult horen. Hou een pink vrij voor een opwellende traan.
 
Marit Trienekens
Nu de sterren van The Flying Doctors al jaren zijn gedoofd, is deze zingende arts de nieuwe reizende ster. Sinds haar eerste stapje als singer-songwriter (een afscheidslied voor haar gitaarleraar) vangt ze haar verdrietige en gelukkige gevoelens in poëtische indie gitaarliedjes. Ze heeft intussen de voorprogramma’s voor Ed Struijlaart, De Dijk en Kane verzorgd en nu komt ze Zondag Bij Ons jullie harten verwarmen.