Zondag bij ons? met Lieke Dijkstra + Amado


Zomerse zondagen in de Effenaar tuin, wekelijks in juli en augustus


Zondag bij ons? met Lieke Dijkstra + Amado

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Programma:
Aidan heeft voor deze middag Lieke Dijkstra en Amado uitgenodigd.
 

Lieke Dijkstra
Ze is de ruwe, uitgeklede versie van Colbie Caillat. Niet letterlijk, want ze zit bij ons op het terras netjes met haar kleren aan. Maar ze wordt alleen begeleid door haar houten vriend met de zes gevoelige snaren en in haar liedjes proef je de pittige ondertonen als van de rode pepers op een goede burger.


Amado
Nadat hij een paar lieter New York Diesel getankt had en was bijgekleurd in de Black Sun besloot Amado het bandleven vaarwel te zeggen. In 2014 begon hij aan een singer-songwriter carrière met veel optredens in en rond Amsterdam. Met songs van zijn nieuwe album en vuur in zijn stem laat hij zondag bij ons jullie harten en de barbecue ontbranden.