My Baby


Voodoo Électrique


+ John Fairhurst


My Baby

My Baby hypnotiseert je met voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern blues

My Baby neemt je vanavond mee op een psychedelische reis door ruimte en tijd, waarbij ze je hypnotiseren met hun inheemse klanken. Ze noemen hun stylo Voodoo Électrique en daar kunnen we ons aardig in vinden. De band heeft geweldige tours in het buitenland achter de rug en speelt ook deze zomer tientallen festivals plat. Niet gek dat My Baby dan ook een indrukwekkende live reputatie heeft.
 
My Baby is een trio bestaande uit de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyck, aangevuld met gitarist Daniel Johnston uit Nieuw-Zeeland. En dat is een gouden combinatie, dus dans 2 oktober nog een keer keihard mee op hun Voodoo Électrique tijdens de laatste Eindhovense show van 2016!
 
John Fairhurst
John Fairhurst gooit de beste akoestische folk, rock ’n roll en fingerpicking blues bij elkaar. BBC Manchester zegt zelfs: “John Fairhurst is possible the finest guitarist you will ever see.” Het eerste full-lenght album ‘Saltwater’ kwam in oktober 2014 uit en hij mocht in 2015 en 2016 meteen op Glastonbury staan.
Hij is geïnspireerd door een breed aantal artiesten, van Jack White en The Black Keys tot Queens of the Stone Age, Black Sabbath, Hendrix, Zappa, Iggy Pop, Captain Beefheart en Led Zeppelin. Een mooi lijstje die een lekker heavy blues rock avondje beloven!
 

Stond eerder in