Protection Patrol Pinkerton


+ Adam & The Relevants


Protection Patrol Pinkerton

Aanstekelijke Indiepop met licht bitterzoete vrolijkheid.

Het tweede album 'Good Music, Beautiful People’ werd vorig jaar in eigen land al bestempeld als één van de beste Belgische al

bums van 2015. Nu is deze Vlaamse indieband ook de verharde weg naar Nederland ingeslagen. PPP, zoals de band vaak kortweg wordt genoemd, was al te gast bij DWDD om de Hollanders

 kennis te laten maken met de single ‘Don’t Wreck This’.

In hun eerste Nederlandse clubtour gaan ze de rest van ons land veroveren met ogenschijnlijk nonchalante liedjes met aanstekelijke melodieën en subtiele onverwachte wendingen. Vanavond gaat de Altstadt ongegeneerd dansen op de licht bitterzoete vrolijkheid van Protection Patrol Pinkerton.

Adam & The Relevants
Adam leerde gitarist Erik en drummer Nigel kennen via een geheime Facebookgroep. Bassist Guus kwam hij tegen tijdens een bezoek aan de nagelstudio. Dan weet je wel wat je te wachten staat: geen pretenties, maar gewoon een bonte verzameling stevige en catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.
 

De show van Protection Patrol Pinkerton is onderdeel van Lichting

Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Hier vind je een overzicht van alle Lichting shows