Effenaar 't Wasven


Protection Patrol Pinkerton + Delaney Davidson + Vera Zané


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

 
Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in de lichtstad. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek en lekker eten en drinken. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop,  Effenaar ’t Wasven.
 

Protection Patrol Pinkerton
In België is dit vijftal, dat hun laatste song voorzag van een vijfdelige videoclip, al langer hip en happening. Nu is deze indieband ook de verharde weg naar Nederland ingeslagen. PPP, zoals de band vaak kortweg wordt genoemd, was al te gast bij DWDD en in het najaar staan ze op de rol van Paradiso. Maar eerst komen ze met hun supercatchy en opgewekte sound het Wasven in bloei zetten.

Delaney Davidson
Met in zijn ene hand zijn gitaar en in de andere een oude bruine koffer trekt de Nieuw Zeelandse muzikale vagebond Delaney Davidson naar het Wasven. Deze Kiwi is een kruising tussen een ouderwetse troubadour en een wereldreiziger. En zo klinkt zijn muziek ook. Die laat zich nog het best omschrijven als duistere americana met een flinke scheut blues, te stevig voor folk maar te subtiel voor rock.

Vera Zané
Elk liedje van deze jonge Eindhovense singer-songwriter heeft zijn eigen verhaal. Met alleen haar gitaar creëert ze zo’n intieme sfeer dat je het gevoel hebt dat ze speciaal voor jou alleen speelt. Ze wil je inspireren en hoopt dat mensen steun en kracht vinden in haar muziek. Dit is het ultieme kleine genot. Sta er niet van te kijken als er een konijntje of eekhoorntje naast je komt zitten om met je mee te zwijmelen.

Klik hier voor een link naar 't Wasven op Google Maps.