OIJ + Yakumo


OIJ + Yakumo

Nieuwe Lichting show met de tofste Nederlandse elektronische acts van het moment.

OIJ

De naam OIJ staat voor Only In Japan. Niet dat de artiest uit Japan komt. Nee hoor, hij komt gewoon uit Amsterdam. De muziek die de dj maakt, wordt ook wel vergeleken met SOHN en Flume, waarbij hij 

zelf zowel produceert, zingt als live speelt. Check zijn filmische single ‘Blinded’, mocht je interesse gewekt zijn. Tijdens DDW Music gaf hij een briljante show.

Yakumo

Yakumo bestaat uit twee ex-leden van Daily Bread, te weten Chris Mulder en Atser Damsma. Ze hebben zich voor de volle 100% gestort op dit nieuwe avontuurlijke project; Langzaam veranderende synthloopjes die je meenemen in in een tropische jungle met percussieve ritmes en verrassingen. Avontuurlijk? Check! Trippy? Check! Fijn? Dubbelcheck!

 
 
 
De show van OIJ + Yakumo is onderdeel van Lichting.
Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.
 
Heb jij zelf een toffe actontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Hier vind je een overzicht van alle Lichting shows

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.