HITSZONE


met Spacekees (live) + Venance + D&G + Al-Di loca's en meer!


HITSZONE

Fuiven, schuifelen en schuren als in 1999

“Als het even kon dan” stond je nu natuurlijk nog steeds elk weekend uit de maat te dansen op de heupjeukende deuntjes van Destiny's Child, K-otic en DJ Jean.
Daarom gaan we je weer blij maken met een gloednieuwe Hitszone! Stop even met ‘Snake 3’ op je mintgroene Nokia en sms al je vrienden en vriendinnen: “Wêr Bisto op 13 mei?”. Schud die ‘doekoe’ uit je Pennie-spaarpot voor een kaartje. Deze keer rollen we de roze loper weer voor je uit. Als je gekleed komt als Britney, Avril of 50 Cent dan zal de fotograaf je vereeuwigen op de lichtgevoelige plaat. Dan ben jij die avond weer het toppertje met een Breezer Ananas.

‘Hou Me Vast' , want de Al-di Loca’s zijn ook weer van de partij met de beste foute hits. Ze slingeren een mix van Craig David tot Westlife en van Blink 182 tot Avril Lavigne de zaal in alsof het Pokémonkaartjes zijn. Daarna neemt Venance de decks van hen over, die als geen ander weet hoe je een sexy feestje bouwt! Als je daarna een goeie schep dancekneiters met dikke saus gitaarrifs mengt krijg je het onovertroffen recept van DJ-duo D&G.
 
In de foyer zijn we weer 'On The Move' naar de tijd van clearasil, je eerste string en paarse highlights in je haar! In de Puber-Look Hoek scoor je namelijk een breezertje, tamagotchi of best-friendketting… En dan “Baby, One More Time” de handjes in de lucht bij Spacekees! Hij komt terug met een bek met dubbel zo droog vermogen, en de kneiterhit ‘Ik wil een meisje’. Als daarna je haarmascara nog maar goed zit!


Pak je gelpen, zet 13 mei in je agenda, pak je ladyphone en bel al je CU2 vrienden, want er komt een nieuwe Hitszone aan!