Her Majesty (Déjà Vu - a tribute to CSNY)


met o.a. Bertolf & Jelle Paulusma


Her Majesty (Déjà Vu - a tribute to CSNY)

Crosby, Stills, Nash & Young tribute van Nederlandse rockhelden met alle klassiekers en meer.

Grote kans dat er ook bij jou een exemplaar van ‘Déjà Vu’ tussen je vinylcollectie staat. Het legendarische album van Crosby, Stills, Nash & Young uit 1970 verkocht als zoete broodjes en luistert ook nu nog net zo fijn weg als 46 jaar geleden.

De Nederlandse tribute band Her Majesty brengt met ‘Déjà Vu’ een puntgaaf eerbetoon aan de vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs. De band bestaat uit topmuzikanten van de Nederlandse rockscene (o.a. Bertolf en Jelle Paulusma) en die brengen je 'very' dicht bij het origineel!

In 1969 ontdekken Crosby, Stills en Nash dat hun stemmen op een fraaie manier bij elkaar kleuren. Van hun eerste album, met nummers als ‘Suite: Judy Blue Eyes’ en ‘Helplessly Hoping’, hoort u de hoogtepunten. Een jaar later voegt Neil Young zich bij hen. Ze spelen op Woodstock en maken het meesterwerk ‘Déjà Vu’, een album dat door ‘Her Majesty’ integraal ten gehore wordt gebracht. Ook muziek van The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies - topbands waar het viertal voor hun samenwerking deel van uitmaakten - staat op de setlist.

Her Majesty speelt Déjà vu - a tribute to Crosby, Stills, Nash & Young