David Bowie Tribute met o.a. Absolute Bowie (UK)


David Bowie Tribute


+ Boys Keep Swimmin’ + David Bowie VR experience + Schmink Oddity + Erik van den Berg column


David Bowie Tribute met o.a. Absolute Bowie (UK)

Ter nagedachtenis een David Bowie Tribute met de Britse Tribute band Absolute Bowie en een aantal zeer speciale gasten!

Het bericht van het overlijden van David Bowie schokte de wereld, dus ook ons. Een waar popicoon is niet meer. Met tientallen albums, bijbehorende gedaantewisselingen en hits die nog generaties lang overeind en actueel zullen blijven, kun je gerust spreken over het heengaan van een wereldster. Vandaar een David Bowie Tribute met de Britse tribute band Absolute Bowie en veel meer speciale gasten.

Van ‘Ziggy Stardust’, tot ‘Jean Genie’, tot ‘Let’s Dance' en 'Heroes’. Alle grote hits komen vanavond voorbij, gespeeld door Absolute Bowie. De groep begon als een wild idee, maar dat idee groeide uit naar een speurtocht naar de allerbeste muzikanten die ze konden vinden. En dat is gelukt! Het cliché ‘doe je ogen dicht, dan lijkt het net echt’ geldt dubbel en dwars voor Absolute Bowie.

Boys Keep Swimmin’
David Bowie heeft vele duizenden muzikanten geïnspireerd en beïnvloed. En dat geldt ook voor ‘Boys Keep Swimmin’. Het Eindhovense duo Arie Spaans (zang & akoestisch gitaar) en Koos Cornelissen (elektrisch gitaar) zullen voorafgaand aan Absolute Bowie een korte ode aan de meester spelen en zingen. Verwacht bijzondere uitvoeringen van ‘Starman’, ‘Space Oddity’, ‘Sound & Vision’, ‘Heroes’ en meer.

David Bowie VR experience
Je had het wellicht al gemerkt, maar Virtual Reality is weer helemaal hot. Deze visuele Bowie-tijdreis is mogelijk gemaakt door NS samen met het Groninger Museum, ter ere van de expositie ‘David Bowie is’. De reis is geproduceerd door Enversed in samenwerking met VRmaster.

Schmink Oddity
Altijd al die befaamde bliksemschicht op je gezicht willen hebben of één van Bowies andere gezichten? Ga dan even langs bij Schmink Oddity, waar je vakkundig wordt geholpen met jouw favoriete Bowie design.

Gesproken Column Erik van den Berg
Jazeker, de enige echte OOR-hoofdredacteur Erik van den Berg komt 'zijn' Bowie verhaal vertellen. En dat zal een smeuig verhaal worden met veel mooie anekdotes!

Mensen in Bowie outfit gratis naar binnen
Kom je geheel en van top tot teen in Bowie stijl gekleed en geschminkt? Dan kun je vanavond gratis naar binnen!