Aidan Knight


Naked Song presents... (ism Muziekgebouw)


+ Hannah Epperson


Aidan Knight

Folk in de traditie Damien Jurado en Bon Iver. Met de goedkeuring van Mumford & Sons

Aidan Knight bracht zijn debuutalbum al in 2012 uit in thuisland Canada, maar dit jaar heeft Small Reveal pas de Europese kusten bereikt. Een schitterende folkplaat die uitkwam op het Communion label van Mumford & Sons’ accordeonist Ben Lovett. Het album werd opgenomen met een voltallige band en dat volle geluid is terug te horen op de plaat, maar ook op het podium. Aidan Knight staat inmiddels namelijk synoniem voor een voltallige band.

Inmiddels is Aidan toe aan zijn tweede album genaamd ‘Each Other’. Waarschijnlijk zal hij tijdens zijn optreden in de Kapel dus ook veel van zijn nieuwe werk laten horen. Aidan Knight is een show die liefhebbers van Damien Jurado, Andrew Bird en Bon Iver niet mogen missen.

Hannah Epperson
Gewapend met viool, loop-pedaal en haar stem weeft Hannah Epperson prachtige muzikale landschappen. Door haar samenwerkingsverbanden met artiesten uit de meest uiteenlopende genres en de invloeden uit andere culturen, smeed Epperson bijzondere muzikale pareltjes. En ook op het podium brengt ze een unieke performance.