Uitverkocht

Caro Emerald


+ Jeangu Macrooy


Caro Emerald

Feestelijke aftrap Koningsnacht met Eindhovense clubshow van Caro Emerald.

Sinds Caro Emerald in 2009 doorbrak met de hit 'Back It Up', is het deze Amsterdamse schone voor de wind gegaan. En dan drukken we ons nog zuinig uit. 'A Night Like This' werd een vette wereldhit.

Debuutalbum 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' ging zes keer platina in Nederland. En ook buiten Nederland sloeg het debuut in als een bom. De aanstekelijke mix tussen ballroom jazz, mambo, tango en zwoele pop slaat ook op het tweede album 'The Shocking Miss Emerald' centraal. Een nieuw album wordt in 2016 verwacht.

Jeangu Macrooy
Nadat hij nationaal succes had verworven in zijn thuisland Suriname als helft van het duo Between Towers, besluit Jeangu Macrooy zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. In de zomer van 2015 gaat hij samenwerken met producer Perquisite, wat hem een contract oplevert bij Unexpected Records. Zijn electrificerende, diep-persoonlijke muziek laat een dikke emotionele stempel achter op zijn publiek.
 
Nog niet klaar met feesten na het concert van Caro Emerald? Mooizo, want aansluitend is het Koningsnacht met o.a. Kraak en Smaak en een Silent Disco. en het mooisite? met je Caro Emerald ticket mag je gratis blijven plakken! Meer info vind je hier.