Moke


Radio 2 presenteert


+ Storsky + Tears & Marble


Moke

Best geklede rockband bestaat 10 jaar en viert dat uiteraard in stijl met nieuw album.

Moke is terug! En ze bestaan ook nog eens tien jaar. Op hun vierde studio-album en gelijknamige single ‘The Time Has Come’ laat de Amsterdamse band haar hernieuwde dynamische energie horen. “Groots en weids”, aldus zanger Felix Maginn.

En daarmee is de band helemaal klaar voor 2016. Op naar de festivalweides, maar eerst naar de kleine zaal van de Effenaar! Dichter op deze fantastische rockband zul je wellicht nooit meer komen, dus trek je beste pak of mooiste jurkje aan en geniet mee van alle Moke-krakers.

Storsky
Storsky won de bekende bandwedstrijd ‘Nu Of Nooit’ en mag hierdoor Pinkpop 2016 openen. Storsky is een rockduo geïnspireerd op bands zoals Queens Of The Stone Age en Them Crooked Vultures. Deze mannen creëren samen een vol en hard geluid gecombineerd met een energieke live show.

Tears & Marble
Achter Tears & Marble gaat het duo Bella Hay en Cris Kuhlen uit Den Haag schuil. Nadat ze zichzelf introduceerden op internet met hun Haddaway-cover ‘What is Love’  kregen ze veel aandacht van radiostations, blogs en muziekcritici. Hun muziek is onverwacht, opwindend, droevig en romantisch tegelijk.