Defeater


+ Break Even + Kids Insane


Defeater

Enige NL show van geweldige melodische hardcore package!

Defeater
Binnen de hardcore scene is Defeater al lang geen onbekende meer. De groep uit Boston is vanaf 2008 aan de weg aan het timmeren en heeft ondertussen al weer zijn vierde studio album uitgebracht genaamd ‘Abandoned.’ Vanavond komen ze de muren van de kleine zaal weer eens flink aan het trillen brengen met hun melodische en superheftige hardcore. 

Break Even
Na er in 2012 volledig mee te zijn gestopt is de Australische hardcore band Break Even weer helemaal terug. De sound van Break Even is wat melodischer en optimistischer dan we gewend zijn bij hardcore, en dat is precies hetgene waarmee de band zich van andere acts uit de scene onderscheidt. Verwacht een band met een enorme drive, die er alles aan zal doen om hun boodschap over te brengen.

Kids Insane
Het Israëlische Kids Insane heeft zich vanaf hun eerste optreden in 2010 steeds meer op de kaart gezet. De band is duidelijk geïnspireerd door de vroegere hardcore en met hun geweldig intensieve live show hebben ze al vele zalen compleet uit hun dak laten gaan. Vanavond is Eindhoven aan de beurt!