Afgelast

Aidan Knight (VERPLAATST NAAR 12 MEI)


Naked Song presents... (ism Muziekgebouw)


+ Oh Thunder


Aidan Knight  (VERPLAATST NAAR 12 MEI)

Folk in de traditie Damien Jurado en Bon Iver. Met de goedkeuring van Mumford & Sons

Deze show is door tourverplichtingen van Aidan Knight verplaatst naar 12 mei. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Aidan Knight bracht zijn debuutalbum al in 2012 uit in thuisland Canada, maar dit jaar heeft Small Reveal pas de Europese kusten bereikt. Een schitterende folkplaat die uitkwam op het Communion label van Mumford & Sons’ accordeonist Ben Lovett. Het album werd opgenomen met een voltallige band en dat volle geluid is terug te horen op de plaat, maar ook op het podium. Aidan Knight staat inmiddels namelijk synoniem voor een voltallige band.

Inmiddels is Aidan toe aan zijn tweede album genaamd ‘Each Other’ welke 22 januari 2016 uit zal komen. Waarschijnlijk zal hij tijdens zijn optreden in de Kapel dus ook veel van zijn nieuwe werk laten horen. Aidan Knight is een show die liefhebbers van Damien Jurado, Andrew Bird en Bon Iver niet mogen missen.

Oh Thunder
De Amsterdamse band Oh Tunder creëert met harp en synthesizers in de hoofdrol speelse groovende alternatieve popliedjes. De band kent een mooie festivalzomer, met optredens op onder andere Down The Rabbit Hole en Grasnapolsky, en vlak daarna volgt het gelijknamige debuutalbum. Speciaal voor vanavond speelt de band in een kleine bezetting.