The Wombats


+ Kid Astray


The Wombats

Britse indiehelden met alle hits en nieuw album naar Effenaar!

Hits als ‘Let’s Dance To Joy Division’, en ‘Tokyo’, of ‘Give Me A try’ van het verse album ‘Glitterbug’. The Wombats zijn superhelden als het gaat om het maken van zwaar dansbare, meezingbare indierockers. De mannen komen uit Liverpool, de stad van The Beatles en het lijkt wel alsof er daar een virus in het water zit waardoor je superfijne songs gaat schrijven.

The Wombats (dat is trouwens een erg schattig diertje dat alleen in Australië voorkomt) komen de Effenaar vanavond voor de vierde keer stuk rocken met alle hits, het nieuwe album en een dosis ondeugende energie. Vorige keer was het al uitverkocht, dus je bent gewaarschuwd!

Kid Astray
De leden van het Noorse Kid Astray ontmoetten elkaar, net als zoveel bands, ongeveer 5 jaar terug op school. Kid Astray maakt frisse electro indiepop waar je geheid van gaat dansen. Dat deze band vanavond The Wombats support is overigens niet geheel toevallig; Tord Øverland Knudsen(bassist van The Wombats) hielp namelijk mee met de opname van de EP 'Taking You With Me.'