Dynamo Metal Fest pre-party met o.a.: Gama Bomb


line-up: Gama Bomb + Ramming Speed + Evil Invaders + Sativa


De officiële warming-up voor Dynamo Metal Fest!

De officiële warming-up voor Dynamo Metal Fest komt naar de Effenaar! Vanavond trappen we af met een dikke pre-party met vier brute shows.

Gama Bomb
De heren van Gama Bomb zijn opgegroeid in Dublin, Ierland. Dagelijkse kost was een gevarieerd dieet van videogames, horrorfilms, stripboeken, en het allerbelangrijkste ingrediënt: classic 80’s thrash metal. In 2005 brak Gama Bomb door met hun EP ‘Survival of the Fastest’. Vunzige thrash metal met Ierse nuchterheid.

 Ramming Speed
Koop de plaat. Zet de volumeknop op max. Headbang tot je dubbel ziet. Say hello to Ramming Speed and goodbye to your brain cells! Ramming Speed uit Boston combineert zonder enige moeite stomende punk met een lompe bak thrash.

 

 

 

Evil Invaders
Als je vergeleken wordt met de vroegere Metallica, WASP en Mercyful Fate, doe je iets heel erg goed. De Belgen van Evil Invaders nemen je mee naar de begintijd van heavy metal. Terug naar de goeie oude tijd van snelle, harde en lompe metal!
 

De opener van de avond wordt de runner up van de bandbattle op 30 mei in Dynamo: Sativa. Lompe stoner gemengd met een flinke bak thrash.