Life of Agony


+ Diablo Blvd.


Life of Agony

Life of Agony terug naar de grote zaal voor set met alle grote hits!

“I got a razor on my wrist / And I can’t resist.” Als er een metalwoordenboek zou bestaan, zou bij Pavlovreactie deze twee zinnen te zien zijn. En terecht. Life Of Agony is zo’n band waarover de tongen niet blijven stilstaan. Dat begon natuurlijk al in 1993, toen ‘River Runs Red’ werd uitgebracht. De combinatie van inventieve metal met een goeie dosis hardcore-energie, aangevuld met de emotionele zang van Keith Caputo heeft zich diep genesteld in het collectieve geheugen van elke metalhead.

Ze scoren met het tweede album nog een dikke hit met ‘Weeds’, staan voor uitverkochte zalen en voor volle festivalweides. Toch geeft zanger Caputo er in 1997 de brui aan, en toert de band door met ex-Ugly Kid Joe zanger Whitfield Crane alvorens er in 1999 helemaal mee te stoppen.

Maar in 2003 komt de originele line-up weer bij elkaar, neemt een nieuwe plaat op en staat in 2010 voor een uitverkochte grote zaal van de Effenaar. Ondertussen zingt Caputo ook nog eens samen met Within Temptation het nummer ‘What Have You Done’ internationaal de hitlijsten in.

Uiteindelijk is het 2015, is Life Of Agony voor de tweede maal bij elkaar (na een sabbatical van twee jaar) en geeft weer bevlogen optredens, zoals vorig jaar nog in een tjokvol Patronaat in Haarlem. Maar opvallender nog: Keith Caputo gaat voortaan het leven door als Mina. De tongen rollen nog steeds over deze band uit Brooklyn, maar nog steeds alleen maar positief.
 

Diablo Blvd.
Deze Belgische heavy metal band, genoemd naar een Corrosion of Conformity track, is er niet zomaar eentje. Diablo Blvd. telt naast frontman/stand-upcomedian Alex Agnew leden uit o.a. A Brand, Born From Pain, Tangled Horns en Meuris. De mannen versmelten heavy metal en rock moeiteloos door elkaar en maken het af met een flinke bak entertainment.