Kickz met La Fuente


La Fuente (Miami, Ibiza) + Miss Faith + Jan van Otterdijk (Extrema Outdoor, Club XI) + MC Double L


Carnavalsfeest van 12 t/m 18 jaar


Zaterdag 14 februari is het eindelijk weer zover: Carnaval! Op 14 en 15 februari  vindt de eerste editie van Kickz plaats in de Effenaar; een geweldig carnavalsfeest voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Speciaal voor deze eerste editie garanderen we een line-up van topformaat. La Fuente & Miss Faith zijn namelijk samen de headliners! 

La Fuente
Al meer dan 10 jaar is La Fuente al een bekend gezicht in de dancescene. Met 350 shows reisde La Fuente vorig jaar de wereld over, en liet een spoor na in de harten van club en festival bezoekers. De VS, Ibiza, Vietnam, Italië, Curaçao, Duitsland, Kazachstan, Engeland en natuurlijk Nederland behoorden tot de gelukkigen landen die zijn energieke optredens mee hebben gemaakt. Maar nu staat La Fuente gewoon met Carnaval  bij ons in de Effenaar!

Miss Faith
Naast haar carriëre in de succesvolle meidengroep Djumbo was het tijd voor wat nieuws voor Miss FaithLotte. Ze nam DJ lessen op de pioneer academy en begon met draaien. En of ze het een beetje kan? Ja! Ieder weekend zet Miss Faith de clubs op z’n kop met haar opzwepende beats. Ze draait van sexy deep house tot Dirty, Progessive House. Met deze mooie verschijning heb je gegarandeerd een spetterende avond!

Ook Jeroen Post (Slam Fm), Strada, Jan van Otterdijk (Extrema Outdoor, Club XI) en nog veel meer top acts maken deze editie crazy! Met deze line-up wordt je Carnaval gegarandeerd één grote fissa!