together PANGEA


3 jaar Gruismeel


+ Thee Marvin Gays + Double Veterans + Mozes and the Firstborn dj team, Nightbirds dj team, Pow! City dj's + poster en foto expositie en nog veel meer!


together PANGEA; een gruizige must voor de fans van Ty Segall, The Black Lips en Fidlar.

Vanavond is het driedubbel gruisfeest! Uiteraard vanwege de komst van garagehelden together PANGEA, Thee Marvin Gays en Double Veterans. Maar ook omdat we vanavond het 3-jarig bestaan vieren van Gruismeel, de 'club' waarmee we al veel garage, psychedelische en andere gruizige underground acts naar Eindhoven haalden. Hoe vier je dat? Nou, met een vette poster- en foto expo en dj-sets van Nightbirds, Mozes and the Firstborn en POW! City bijvoorbeeld! En lasst but not least, vanaf 23.00 uur starten we de afterparty met de beste gruisplaten waarop je tot diep in de nacht supersexy kunt swingen. Gaaf.

together PANGEA
Deze buddies van Mozes and the Firstborn - ze tourden samen door Amerika - stonden al een tijdje op de verlanglijst. Het toeval wil dat ze langskomen op de dag dat we het 3-jarig jubileum vieren van onze vrienden van Gruismeel. Puntige garage met een smerige dosis punk en een powerballad when you least expect it. Als er anno 2015 een band DIY is, dan is het deze band. Check anders hun laatste album ‘Badillac’ om in de vibe te komen ofzo.

Thee Marvin Gays
Een beetje gay is oké en dat geldt 101% procent voor deze band. Yan, Ced, Lulu en Manu stonden al in 2013 in het voorprogramma van Ty Segall's Fuzz, klinken heerlijk 60's psych garage en zijn allround partystarters.

Double Veterans
Ze maken vandaag hun triple compleet door in 1 jaar 3 keer naar Eindhoven te komen, na hun show met Mozes en het feestje tijdens de Bowling Night. En terecht, want ze rocken deze pappies. Ze zingen graag over bier, nog liever over meisjes en nog liever over blowen met je vrienden op het strand….en bier drinken…en bowlen.