Club 3voor12 Eindhoven: Long Life Heads + Tamarin Desert + Aidan


Club 3voor12 Eindhoven: Long Life Heads + Tamarin Desert + Aidan

Feestelijke nieuwjaarsborrel-editie met drie toffe Eindhovense acts op het podium!

3voor12 Eindhoven en de Effenaar slaan de handen in een om het nieuwe jaar feestelijk én muzikaal in te luiden. En dat doen ze niet alleen, maar met de Eindhovense muziekscene en alle liefhebbers. Maar liefst drie bands zullen gepresenteerde worden op de clubavond van 9 januari: Long Life Heads, Tamarin Desert en Aidan. Waarom deze drie? Omdat daarvan gedacht wordt dat zij het gaan maken in 2015. De toets doen we graag eind volgend jaar, maar zullen we eerst even proosten op de start ervan? Champagne!

Aidan
Traditiegetrouw bouwt de clubavond op en dan wordt er graag gestart met een rustige binnenkomer, niet zelden een singer-songwriter. Ditmaal zal Aidan de aftrap verzorgen. Zijn solo-sessies zijn vaak fragiel en ontroerend, maar met band kan hij ook een ander geluid laten horen. Zijn EP ‘Heart Of Stone’ verscheen op 31 oktober en sindsdien heeft hij een aardig volle live-agenda opgebouwd. Fans van Ben Howard, opgelet!

Tamarin Desert
Garage en psychedelica gedijen goed in Eindhoven. Het zorgt voor vele concerten binnen de twee genres en afgelopen zomer zelfs een tweedaags festival in de vorm van Eindhoven Psych Lab. Maar daar blijft het niet bij; het levert ook steeds meer bands op die graag zelf dergelijke muziek maken. Tamarin Desert combineert beide muziekstijlen en voegt er graag nog wat eigenzinnigheid aan toe. Live groeit de band harder dan bamboe en met de releaseplannen voor 2015 valt de band komend jaar gewoon niet te negeren. 

Long Life Heads
Ja, klopt, hier zitten die twee van Woody & Paul achter, maar fans daarvan: wees gewaarschuwd. Blijf beter weg. Het zijn de woorden van Woody Veneman, een van de twee frontmannen die het met Long Life Heads helemaal anders wil doen. Er wordt in eigen beheer opgenomen, ze laten zich niets opleggen van buitenaf en spelen alleen maar daar waar ze zin in hebben. 3voor12/Eindhoven is dan ook ontzettend verheugd dat onze headlinespot ze wel aansprak. Verwacht rock, garage, bravoure en plezier. En een flink voorschot op het debuutalbum dat in 2015 zal volgen. Niet vragen wanneer, deze band leeft met de waan van de dag. Precies de rock-‘n-roll attitude die wij graag zien.