Kerstbal


We All Love 80's & 90's + The Nightgroovers (Jake & JP)


Kerstbal

We All Love 80´s & 90´s en The Nightgroovers verwarmen Kerstbal met de grootse hits van de afgelopen decennia en nu!

Are you feeling ‘Last Christmas’? Na vanavond ‘drive’ je in ieder geval met een voldaan kerstgevoel ‘home for Christmas’. Prince, Michael Jackson, Madonna en George Michael, en nog veel meer gegarandeerde swingers zorgen daar wel voor!

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar, uiteraard geheel in kerstsfeer vanavond. Achter de draaitafels de graag geziene mensen van We All Love 80’s & 90’s! Prince, Michael Jackson, Madonna en George Michael maar ook Robin S en T-Spoon en andere krakers van de jaren 80 en 90 passeren de revue. 

Kleine Zaal
Master of ceremony zijn dit jaar The Nightgroovers die je kent van de grote zaal tijdens de afgelopen Kerstballen. Zij gaan terug naar hun grote liefde: soulful disco, 90´s house en hits waar je warmer van wordt dan Glühwein. Maar vrees niet, deze grote liefdes zijn super dansbaar, herkenbaar, maar wel net effe anders dan de kneiters die je in de grote zaal hoort. Moloko, Roger Sanchez, Rihanna, Daft Punk, Beyonce, niks is te gek voor The Nightgroovers.