Amatorski


+ Elvin Usidame


Belgische droompop van absolute topklasse in De Kapel.

Sissende elektronica, krakende beats, zwoele gitaren, vibrafoon, het maakt Amatorski niet uit. Als een liedje om een bepaald geluid vraagt, dan krijgt het dat geluid. Frontvrouw en zangeres Inne Eysermans lijmt de Amatorski soundscapes genadeloos mooi aan elkaar met haar ijzingwekkend warme vocalen.

Dit schreven we op de website in 2012 na de release van hun prachtige minialbum ‘TBC’en dat geldt zonder meer ook voor het dit jaar uitgekomen album ‘From Clay To Figures’. Daarop laat Eysermans met haar vaste schrijfpartner en gitarist Sebastiaan Van den Branden opnieuw horen dat ze tot de hoofdklasse van de Belgische pop behoren. Dromerig, elektronisch en gewoon heel fijn. Om je in onder te dompelen als in een warm bad. En dat gaan we vanavond dus heerlijk doen met z'n allen, in de zeer toepasselijke en sfeervolle  Kapel.

Elvin Usidame
Elvin Usidame is de zanger van Hunting The Robot. De band ging de afgelopen jaren als een tornado door het muzikale landschap met slimme en dansbare liedjes. Dit bracht Hunting The Robot bij o.a. De Wereld Draait Door, 3FM en popzalen van Rotterdam tot Groningen. Frontman Elvin Usidame is boven alles een zanger en dat zal hij vandaag laten blijken. Bewapend met een elektrische gitaar, een piano en een stem die druipt van de passie zal de 22-jarige zanger een mix voorschotelen van eigen songs, moderne covers en Cindy Lauper. 

 

Stond eerder in