VoNK


met: Poon & Relou + Swanson + Laurens Ox


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.


Je zou de komende VoNK een najaarseditie kunnen noemen, maar dat zou het programma geen recht doen. Want koud en guur, daar houden we ons niet mee bezig. Nee, deze november-editie van VoNK is eerder hot en spicy en staat weer bol van de dikste en krakend verse techno-tracks.

Poon & Relou, Swanson en Lauren Oxs geven vanavond de maat aan op een smakelijk bedje van knetterende claps, sissende hi-hats en knallende kicks. Vier artiesten met een VoNK-ticket op zak, die er op gebrand zijn je alle muzikale hoeken van de zaal te laten zien.

Rachel Poon en Nathalie Relou zijn twee nieuwe namen op de lange lijst van Eindhovense techno-DJ’s. Hun muzikale samenwerking liet zich vorige zomer voor het eerst horen en is sindsdien regelmatig te beluisteren in de Eindhovense techno-scene. Hun boodschap is duidelijk: doe vooral je ding, dans je lekker uit en heb de avond van je leven. Juist ja, met zo’n instelling hoor je op VoNK.

Laurens Oxs aka Rens van Os, draait stiekem al een tijdje mee in technoland. Hij is o.a. gespot op Wish Outdoor en PACT Festival en heeft het podium al gedeeld met Remy, Steve Rachmad en Abstract Division, om er maar een paar te noemen. Of hij iets over zichzelf kan vertellen? Nee. Niet meer dan je nu leest. Wat hij draait? Techno. Punt. Heerlijk, een man van weinig woorden maar muzikale daden. Welkom op VoNK, Laurens Oxs.

Niels Drooger is Swanson en brengt zijn Brabantse Nachten meestal door in Roosendaal. Underground techno betekent voor hem niet alleen het bij tijd en wijle o-zo-fijne stampwerk, maar veelal een wisselwerking tussen diepe, verfijnde platen en rauwe tracks met een typische oldschool touch. Deze DJ/Producer stond eerder dit jaar op TAG Festival en was te horen op Solar Weekend Radio. Swanson was desgevraagd niet van plan gas terug te nemen