LEFT (afscheidsshow)


+ WOOF


Eindhovense rockband LEFT neemt afscheid in stijl; met een dikke rockshow in Café Wilhelmina.

De Eindhovense rockband LEFT heeft na ruim 10 jaar besloten om er na dit jaar een punt achter te zetten. Maar niet voordat de band, die maar liefst 7 keer in de Effenaar stond, met een dikke rockshow afscheid neemt in Café Wilhelmina.

LEFT won in 2005 de publiekprijs van de Grote Prijs van Nederland, scoorde veel airplay op 3FM en tourde succesvol langs de clubs en cafés in Nederland. En dat doen ze nu ook gewoon weer met als grande finale de show in Eindhoven, in het café waar het voor de bandleden allemaal begon!

Het afscheid lijkt misschien een donderslag bij heldere hemel, aangezien de heren dit jaar nog een nieuw album hebben uitgebracht. Toch is het dat niet helemaal volgens de band. "Elk jaar maken we voor onszelf de afweging of er nog groei in zit, of dat nu artistiek is of wat live spelen betreft. Ons laatste album 'Any Other Way' is de top van ons kunnen, daarop hebben we alles gegeven. Hier zien we onszelf als LEFT niet meer overheen gaan. Voordat de energie, de kwaliteit of kwantiteit van de shows gaan afnemen, willen we de eer aan onszelf houden."