REBELS met o.a Vato Gonzales


Vato Gonzales & MC Tjen + Plan de Champagne + Alpharock + J.Butcher + Vida


Rebels unite voor deze killer line up en een eerste editie met confettikanonnen, sitdowns, crowdsurfs en een dikke vette party vibe.

Yo fellow rebels,

Een moment van bezinning is op z’n plaats. De zomer komt langzaam ten einde, maar het begin van een lang party-seizoen is aanstaande!! Een party-seizoen waarin wederom alles is toegestaan. In de mooiste clubs van Nederland is het aan jullie om er een dikke vette party van te maken.

Vanavond is komen Nederlands beste dj’s en de meest verleidelijke rebels uit Eindhoven en omgeving. Een ultiem verlangen naar alles wat de grenzen overschrijd is de beste uitleg voor deze, nu al legendarische avond.

Speciaal voor deze eerste editie garanderen we een line-up van wereldformaat! De legendarische Vato gonzalez & MC Tjen zijn samen de mainact voor rebels!  Ook dj Plan de Champagne, Alpharock, J. Butcher en Vida maken deze editie crazy!

Rebels is op zoek naar ambassadeurs! Ben jij een echte rebel en wil je ons helpen de beste feesten van Eindhoven en omgeving te organiseren? Dan zoeken wij jou! Stuur snel een mail naar info@rebelsevents.com voor meer informatie!