Afgelast

Latin Lovers


line-up: Roog + Brian Chundro & Santos + Marlldexx + Chris Rox & Jasper Clash + Norman Soares (percussion) + Mitch Crown (vocals)


Zomerse, tropische en vooral heerlijke dansbare avond met de lekkerste latin-house samen met dj's en live artiesten.


Na het succes van de eerste editie van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in de Effenaar komt Latin Lovers voor de tweede keer terug naar Eindhoven. Met een zomerse, tropische en vooral heerlijke line up met live artiesten wordt dit een avondje smullen voor iedere liefhebber: Roog, Brian Chundro & Santos, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash en Normal Soares met Mitch Crown!

Latin Lovers host een zomerse, tropische en vooral heerlijke dansbare avond met de lekkerste latin-house samen met de dj's maar daarnaast ook live artiesten. Geweldig voor in een poppodium! Latin Lovers en de Effenaar in Eindhoven zijn nu al twee handen op een buik. De mogelijkheden in dit grandioze poppodium zijn enorm en daarom zal Latin Lovers deze avond ook uiterst groots uitpakken. Met nieuwe decoratie wordt de Effenaar omgetoverd tot een jungle waar ze in de Amazone jaloers op kunnen zijn!

Naast de bekende dj's Roog, Brian Chundro & Santos, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash die de lekkerste latinhouse zullen draaien, staat ook Norman Soares met live percussie op het programma. Met veel energie zal hij zijn trommels in extase brengen! Maar ook Mitch Crown zal met zijn geweldige stem live vocalen afvuren op het publiek deze avond.

LADYTICKETS VOOR DE DAMES
Voor deze editie zijn ze er weer, de Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 euro kunnen alleen de dames Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij!

 

Stond eerder in