Thunderground


Freestyle Madness


line-up: The Darkraver & Vince + dj Panic + Francois + Omattic & Ernesto


Freestyle madness met The Darkraver en Vince terug naar Eindhovense beuk-tempel!

Vanavond presenteert Static Movement in samenwerking met Bassworx wederom een flitsende editie van Thunderground: Freestyle Madness. Vorig jaar werd voor het eerst de Effenaar in Eindhoven verwelkomt als nieuw thuis en ook dit jaar keert het freestyle concept met veel plezier terug in Eindhovens beste beuk-tempel. Met lijstaanvoerders The Darkraver & Vince op het programma en een fraaie selectie aan “vrienden van”, hoort 8 november al dik in de agenda te staan.

Samen staan we sterk: The Darkraver & Vince
Wie vorig jaar een bezoek heeft gebracht aan Thunderground weet dat het qua set-tijden allemaal niet zo nauw komt. De een sluit aan bij de ander, neemt zonder enige moeite het stokje over en de volgende artiest staat al weer klaar om de huidige te vergezellen. Zowel The Darkraver als Vince zijn niet vies van een b2b setje en zij zullen vanavond dan ook het goede voorbeeld geven. Zonder alles te verklappen, kan met zekerheid gezegd worden dat The Darkraver & Vince van plan zijn deze speciale avond om te vormen tot een ware roulette!

Support Acts
Voor de tweede keer betrekken The Darkraver & Vince samen de Effenaar Eindhoven en ze komen natuurlijk niet alleen! Best buddy en grootmeester in de freestyle ‘DJ Panic’ is onder andere één van de klappers op de line-up. Daarnaast komt de grote Brabantse vriend ‘Francois’ de avond van een flinke dosis beats voorzien. Ook Dr. Rude, veruit de beste “dokter” om een bezoek aan te brengen, zal je weer meenemen in een knallend muzikaal spektakel. Vrienden van de show ‘Omattic & Ernesto’ trappen de avond af en de vocale ondersteuning gedurende de avond ligt in handen van MC D.