Heibel! met o.a. Carmen Glenn + Elroy Cyrano + Kruh


electro / hip hop / house / minimal / techhouse/ techno / classics / funk


Een hoop gedoe voor niks.

Vakantiegeld al op? Gelukkig is het bij Heibel! altijd gratis feest! Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt door Carmen Glenn, Elroy Cyrano en Kruh.

Carmen Glenn
"It's about style". Deze Eindhovense baas draait zolang mee, dat mocht je zijn naam nu pas voor het eerst horen je echt te lang onder een steen hebt gelegen. Clubs als De Rechter, Trace, Kitsch, Fame, Club XV staan o.a. op zijn palmeras. Ook buiten Eindhoven heeft deze zwoele deep -en club house dj zijn sporen ruim verdient. Zijn debuut op Heibel mag je dan ook niet missen!

Kruh
Kruh is een dj die niet houdt van sleur, en vindt dat je met je tijd mee moet veranderen. Zo is hij van rap & hiphop overgestapt naar acid om via new beat club house te gaan draaien. Kruh heeft zichzelf in 'dansland' op de kaart gezet door in 2004 de"DIESEL-U-MUSIC" contest te winnen. Daarna heeft hij al op veel toffe  plekken in binnen- en buitenland zijn kunsten mogen vertonen en dat worden er steeds meer en meer. Zelf zegt hij: "Ik neem een grote tas met wapens mee. Een paar scherpe messen en een paar dikke bommen en het publiek vertelt me de rest…"

Elroy Cyrano
Deze baas draaide in 1996 voornamelijk house en club, tot hij in 2001 de wereld van de techhouse en techno leerde kennen. Zijn inspiratie deed hij op in clubs als Las Palmas en NoW&WoW in Rotterdam. Tegenwoordig haalt hij zijn inspiratie vooral uit Ibiza en uit festivals als Welcome To The Future, Soenda en Awakenings. Van Elroy Cyrano mag je altijd een funky set met lekkere vocalen en stoere basslines verwachten.

 

 

Stond eerder in