Fat White Family


The Voyeurs + DJ ONONiiONIONIION


Fat White Family

De gevaarlijkste live band van het moment met geniaal debuut naar AreaFiftyOne.

Jezelf in de spotlight spelen en daar blijven is misschien wel het lastigste dat er bestaat voor bands die net hun debuut uit hebben gebracht. Niet voor Fat White Family dat live zo mogelijk nog beter tot hun recht komt dan op hun al heel erg fijne debuutalbum ‘Champagne Holocaust’. Alles gaat op een hoop; Kraut, garage, psych, pop, noise, rock ‘n roll. Dit geschifte zestal denkt duidelijk niet na over hokjes. Ze zijn het hokje. En dat hokje wordt gesloopt.

De Britse psychpunkers staan namelijk binnen no time bekend als ‘slopers’, ‘gevaarlijk’ en ‘intens’ en worden in de UK dan ook al geweerd door sommige popzalen. Er is naaktheid, zelfs piemels komen tevoorschijn en dat alles zonder ook maar ergens hun krachtige songs uit het oog te verliezen. 

Deze mannen maken een wilde party, rocken hun lul uit de broek, maar spelen tegelijk vakkundig het dak eraf. Dichterbij de legendarische shows van The Stooges de rock ‘n’ roll avonturen van The Bad Seeds komt het niet en zal het ook niet snel meer komen. Wat er vanavond in AreaFiftyOne gaat gebeuren naast een pot heerlijke songs? Weet geen mens!

Dit concert is mogelijk gemaakt met steun van Fonds Podiumkunsten www.fondspodiumkunsten.nl