Uitverkocht

Kensington


3FM Presents...


+ Aestrid


De mannen van Kensington komen vanavond alweer voor de 4e keer naar de Effenaar voor een show van formaat.

De grootst klinkende rockband van Nederland zit in een turbolift met als bestemming eenzame hoogte. Hun songs zijn zo perfect als songs kunnen zijn.

Vorig jaar won Kensington naast drie 3FM Awards (Serious Talent, Best Album, Best Live Act) ook een MTV Award voor Best Dutch Act. Zeggen dat 2013 het jaar van de grote doorbraak is geweest voor dit viertal uit Utrecht, is dan ook een understatement.

Briljante festivalkrakers, zoals de nieuwe single 'Streets' komen in rap tempo van de lopende band. Maar zeg nou zelf, liever zie je ze toch gewoon in een gezellige zaal met een dikke sound? Net als de vorige keer toen ze het platte dak van de Effenaar af rockten!

We hoeven je niet meer uit te leggen dat hun album ‘Vultures’ geweldig is. De opvolger van het ook al zo succesvolle debuutalbum ‘Borders’en werd gemixt door niemand minder dan Cenzo Townshend die eerder U2, Snow Patrol, Editors en Bloc Party naar de hoogste plaatsen op de hitlijsten mixte. We wachten in spanning op een nieuw album van de band, wellicht horen we vanavond al een voorproefje.

Deze show is uitverkocht! Kensington doet 10 december een extra show in Brabant, namelijk in 013. Meer info hier: http://www.013.nl/programma/3790/kensington