Heibel! met o.a. AfrikaBoomNada + Deep Mouse + WILLY WWOPA & De Bassfabriek


bass / deephouse / dubstep / funky house / bassy electro / jungle / disco / drum'n'bass


Een hoop gedoe voor niks!

De knappe broers van AfrikaBoomNada (en tevens van de groovy indie pop band Hunting the Robot) gebruiken hun muzikale kennis voor deze nieuwe DJ act. Deze afro heads combineren funky house, disco en electro tot een heerlijk zwoel feestje. AfrikaBoomNada heeft al gespeeld in het Concertgebouw voor de Amsterdam Fashion week en in de Pop Up Galery van Samsung voor de beroemde fotograaf Herman van Gestel. Nu is Heibel! in hometown Eindhoven aan de beurt! 

Deep Mouse is het alterego van Mirwais Alkuzia. De man achter Meet The Streets heeft een enorme passie voor deep house. Hij dropt op Soundcloud met enige regelmaat zijn heerlijke We Go Deep dj mixes. Omdat het bij de vorige Heibel! Deep Mouse editie heel fijn dansen was vroegen we hem meteen of hij zijn kunsten nóg eens op ons podium kwam vertonen. Waarvan acte.

WILLY WWOPA & De Bassfabriek is een crew van 6 DJ's (HNNBL, MR MUZ, ZONKEY NUTS, THOMAN, JAZZWAXX en FIDDY) die na het bezoeken van verschillende dubstep feesten zelf vette muziek zijn gaan verzamelen en draaien en zodoende Nirwana Lierop onveilig maken met eigen feesten. Ook zij zijn op herhaling op Heibel! want man..man.. wat ging het los de vorige keer!

Stond eerder in