Koningsnacht: o.a. Superstijl + Jungle by Night + By The Rivers


Supereditie eerste Koningsnacht met Superstijl, Jungle By Night en By The Rivers!

Naar huis cheffen na de show van Chef’Special? Echt niet! Het feest gaat door tot in de  vroege uurtjes, want het is verdomme Koningsnacht!

Superstijl
Superrrrrnietmeeeerrrrrnorrrmaaall! Als Superstijl in de stad is, dan is het duidelijk waar het feest is!. Voor de vierde keer stemmen jij en je vrienden voor de te draaien genres en elk kwartier stijgt de spanning opnieuw naar een hoogtepunt. Wordt het reggae, Nederlandstalig, dubstep misschien of gewoon snoeiharde rock. Deze dj’s rocken de tent vakkundig de nacht in na de show van de Chefs.

Kleine Zaal
De zomer begint al lekker vroeg  bij ons in de Kleine Zaal. De Afrikaanse deuntjes, scheurende saxofoons en vloeiende conga’s vliegen je tot in de kleine uurtjes om de oren met deze twee bands.

By The Rivers
Laten we beginnen met de verse knapen uit Leicester, Engeland: By The Rivers. Deze gasten horen in hun thuisland al in de top van het reggae/afrofunk circuit en vanavond gaan ze eens aan Eindhoven laten horen waarom. Ze deelden inmiddels het podium met grote namen als John Holt en Fun Lovin’Criminals en mochten als support mee met de grootse 15 Arena-tour van The Specials. De Chef’Special  fans die uit de grote zaal komen worden gedwongen de dansschoentjes aan te houden.

Jungle By Night
Sinds de release van hun debuutplaat is de Afrotrein van Jungle By Night niet te stoppen. Met shows op Lowlands, Sziget en Dour laat de 9(!) koppige instrumentale band al heel Europa doen dansen op hun spannende grooves.  De dag voor deze show komt het tweede album ‘The Hunt’ uit. Deze zal volgens de band swingen als een tiet maar ook wat psychedelische elementen bevatten. Dat belooft wat!