Uitverkocht

The Fruits (Afscheidsconcert)


Na jaren van lofprijzingen, drie studioalbums en een compilatie-Cd heeft de band The Fruits besloten er een punt achter te zetten. Daarom dit afscheidsconcert in de Effenaar.

Een persoonlijk getuigenis uitdragen en door de muziek mensen meenemen in aanbidding en lofprijzing. Dat was de missie van de katholieke lofprijsband The Fruits. In het lied ‘Belofte’, afkomstig van het laatste album ‘Het mooiste wat er is’, wordt dit kernachtig uitgezongen “Ik wil getuigen van Uw naam. Heel de wereld verblijden met Uw boodschap.”

Het laatste jaar stond in het teken van de Parochietour. “Daar hebben we enorm van genoten. Het was geweldig om door heel Nederland in verschillende parochies te mogen spelen” zegt drummer Tim Tichelaar.

De afgelopen acht jaar nam de band drie studioalbums op waarvan er zo’n vierduizend zijn verkocht. Ze stonden meerdere malen op de Katholieke Jongerendag, de Wereldjongerendagen en andere podia en kerken in Nederland en België. “We zijn heel dankbaar voor alle zegeningen die we door de jaren heen mochten meemaken. Nu is het tijd voor nieuwe dingen. We zien uit naar wat God op ons pad zal brengen” zegt Lars Gerfen, leadzanger van de band.