ST8MENT Presents Music is Melody


Noisecontrollers + Atmozfears + Audiotricz + Sound Rush + Jones + MC Dash


ST8MENT keert terug met een vernieuwde ST8MENT presents Music is Melody editie

Op zaterdag 5 april 2014 keert ST8MENT voor de tweede keer dit jaar terug met een vernieuwde ST8MENT presents Music is Melody editie! Zoals iedere editie staat ook 5 april de Effenaar in het teken van een bepaald thema, label of specifieke sound. Met meester van de melodie; Noisecontrollers en onder andere aankomende sterren Atmozfears en Audiotricz in de gelederen moet dat geen enkel probleem zijn. Daarnaast presenteert ST8MENT de volledige agenda voor 2014 met een dikke “outdoor” editie op de planning!

Line up Music is Melody!
Net als voorgaande edities heeft ST8MENT weer een frisse mix gevonden tussen aanstormende talenten en gevestigde namen. Noisecontrollers, het voorheen bekende duo wat verder gaat als een enkel persoon, komt op 5 april voor de eerste keer naar ST8MENT en staat als herboren te popelen om de Effenaar over te nemen.

Atmozfears en Audiotricz kunnen bijna in één adem worden genoemd als de grootste talenten van melodieuze hardstyle en velen zien 2014 als hun definitieve jaar van doorbreken. De line up wordt compleet gemaakt met Sound Rush, Jones en de inmiddels gebruikelijke host van de avond MC Dash.