Lighttown Fidelity: Candybar Planet + Komatsu + 7 Weeks


Label Night


Stoner van de bovenste plank tijdens de Lighttown Fidelity Label Night!

Loom, zwaar, groovend, moddervet. Allemaal van toepassing vanavond tijdens de Lighttown Fidelity Label Night. Het Eindhovense label bestaat precies een jaar en dat wordt gevierd met de drie ‘zware stonerjongens’ Candybar Planet, Komatsu en 7 Weeks uit Frankrijk. Stoner aan dus! Bij binnenkomst krijg je voor niks een toffe sampler met tracks van alle bands.

Candybar Planet
Met de spectaculaire album presentatie in het Evoluon nog vers in het geheugen is Candybar Planet weer helemaal terug in de spotlights. Het vorig jaar op het Lighttown label verschenen 'Timelapse' album rechtvaardigt de status van de band als Eindhovense stonertrots en vaandeldrager van het eerste uur volledig.

Komatsu
Afgelopen jaar hing voor Komatsu van de hoogtepunten aan elkaar, een goed ontvangen debuutalbum, een split EP en aansluitende tour door Engeland met de collega's van Desert Storm en natuurlijk het memorabele optreden op Speedfest met het gastoptreden van Kyuss-zanger John Garcia.

7 Weeks
Deze uit de omgeving van Limoges afkomstige Franse stoner band is de nieuwste aanwinst op het Lighttown label. De band is opgericht in 2006 en timmert in eigen land al flink aan de weg middels optredens als voorprogramma van Placebo, Arctic Monkeys en Suicidal Tendencies en een plek op het prestigieuze Hellfest.