Heibel! met o.a. The Illuminated + Nachtdieren


UK Bass / Trap / Drum'n'bass / Gypsy / Bossabeats / Funk / Hiphop


Jaybee (Hoogste Tijd) + Nachtdieren + The Illuminated + VJ Schwarzweide


Een hoop gedoe voor niks!

We gaan in 2014 weer vrolijk door met stennis maken met Heibel! Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje. Vanavond wordt het relletje getrapt door swing king Jaybee (Hoogste Tijd), de feestbeesten van Nachtdieren, de bass rakkers van The Illuminated en worden we bovendien ook visueel verwend door VJ Schwarzweide.

Jaybee plukt z’n muzikale vruchten over de hele wereld. Zo wisselt ie gypsy af met bossabeats en komt ie via dubstep en jazzy tunes uiteindelijk terecht bij de balkanbeats, of volledig omgekeerd. Jaybee is vijf jaar resident DJ bij Studio in Tilburg en bij Verkadefabriek in Den Bosch. Daarvoor was hij niet alleen resident bij de Hoogste Tijd, Effenaar, DansSalon en Club Rembrandt in Eindhoven, maar deed hij ook de programmering van Club Rembrandt. Verwacht een perfecte mix van Balkan, Gypsy, Electro-swing, Bossabeats, Latin, Reggae, Jazz, Funk, Hiphop, Breakbeat, Drum n Bass, Dubstep en Electro. 

Nachtdieren komen straight uit de woods om van de tent een jungle te maken. Na Eindhoven, Tilburg en Amsterdam afgebroken te hebben is nu Heibel! aan de beurt om aangepakt te worden. Ieder beestje viert zijn feestje op zijn eigen manier, dus elke Nachtdieren editie een verschillend dier. Hard dansen en het ontdekken van nieuwe muziek is het allerbelangrijkste, naast het creëren van een broeierige massa van liefde. Organsiator Giannimal zal deze Heibel! helemaal kapot maken. Verwacht backflips, getwerk, zoenende meisjes en explosies. Wat hij doet weet niemand, hoe hij het doet is ook de vraag, maar zweten zal je zeker!

The Illuminated zijn meer te stoppen. Deze Eindhovense bass koningen draaien het liefst over de grenzen van alle genres heen, met als kernwoorden UK bass, dubstep, dub/reggae, breaks en drum ‘n’ bass, kortom; UK-influenced bass-music galore! Hun intense, diepe producties vind je op releases van Moonshine Recordings, FatKidOnFire en hun debuut EP die onlangs is uitgekomen op Underslung Audio. Betreed de donkere, maar opzwepende kerker samen met The Illuminated en je komt er niet meer uit... 

 

Stond eerder in