Breek Drum n Bass: o.a. Total Science


line-up: Total Science + One87 + Proxima b2b Dystal + Jake Handz + MC Multiplex + visuals by Les Projecteurs


Ook in 2014 ben je voor de beste drum n bass bij Breek aan het juiste adres!

Daar zijn we weer! Onder leiding van de donderende geluiden van Dillinja was de eerste editie met een nieuwe aankleding en een fris visueel spektakel niets minder dan een schallend succes. Bijkomend feit dat ook Saw vs Breek weer overweldigend was doet niet anders concluderen dan dat bass music onverminderd leeft in Eindhoven!

Enthousiast zijn we aan de slag gegaan voor de eerste Breek van 2014 en presenteren we jullie de volgende line up:

Total Science
Ja hoor, er staat wederom een legende op het programma! Ditmaal is het de beurt aan Total Science, één van de meest invloedrijke namen in de drum’n’bass scene, om Breek naar ongekende hoogten te brengen. Vanaf de prille dagen waren zij aanwezig, en nog altijd staan zij vooraan op het toneel. Met het machtige C.I.A Records, waar ook jullie resident Nymfo op gereleased heeft, en met platen op zo’n beetje alle respectabele dnb labels behoren zij tot de absolute top en zijn zij een must voor elke drum’n’bass ganger. Ben erbij, want dit wordt episch!

One87
Heerser van de bass scene in België, en sinds enige tijd zelf aan de producties. Deze man is eveneens bepaald geen groentje meer en heeft alles in huis om zalen op hun grondvesten te laten schudden. One87 is degene achter Starwarz en Daily Dubstep, beide feesten behoren tot de grootste in hun genre. Met releases op Critical Music en Nemesis Recordings zit het ook met de eigen beats wel snor. Deze man weet van wanten, bereid je voor op snoeiharde beats en vloeiende mixen!

De avond zal gehost worden door MC Multiplex. Onderdeel van Deep Cutz, en bekend om zijn vlijmscherpe raps. Een waardige aanvulling. Residents Proxima, Dystal en Jake Handz zorgen voor de opwarming van de avond. So be early!

Het moge duidelijk zijn: dit wordt dik. Laten we er wederom een onvergetelijke avond van maken, en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!