A Night With Dr. Lektroluv


Dr. Lektroluv ‘visual set tour’ (Lektroluv Rec., BE) + Baskerville DJ set + Doppelgang + Caz


A Night With Dr. Lektroluv

De groene dokter komt weer langs voor een dik feest met de vettigste electrohouse en visuals.

Wie gaat er toch schuil achter dat grote groene masker? Iemand die zijn zaakjes goed op orde heeft in ieder geval, want Dr. Lektroluv is uitgegroeid tot een fenomeen van de bovenste electro-plank. Weet je nog hoe vet die labelnight was in september 2011? We hebben goed nieuws, want nu wordt het nog vetter!

De goede dokter breng vanavond namelijk visuals mee die voor het eerst net zo gruwelijk dik zijn als zijn beats. We kunnen nog niet verklappen hoe dat er precies uit ziet, maar goed, dat zie je vanavond dus gewoon met eigen ogen! Hieronder wel alvast een bewijs van de coolfactor van onze goede groene vriend.

3FM omschrijft de muziek van Baskerville als volgt: ‘Brazilian-wax-zaagtanden muziek uit een duivelse stad: intens, verleidelijk, heftig, onverschrokkken en avontuurlijk.’  
Op dit moment tourt Baskerville door het land met hun tweede album ‘Strongroom’ met een mix tussen indie pop, electro en dance. Op hun albums zijn samenwerkingen terug te vinden met onder andere Pete Philly, Jacqueline Govaert, Bombay Showpig, Blaudzun en De Staat. Internationaal released Baskerville op periodieke basis EP’s via Boys Noize Records.

De stijlvolle broers van Doppelgang brengen een mix van 'deep neo chicago house‘ en ‘disco‘. Sinds ze hun entree hebben gemaakt in het nachtleven, zijn ze graag geziene gasten bij toonaangevende clubs en trendsettende festivals. Op de doppellist staan inmiddels clubs als Watergate (DE), Chicago Social Club, Paradiso, Tivoli, Maassilo en 69 (BE). Daarnaast genieten ze een residentie in Air, op de befaamde Supertoysfeesten.

Zodra de woorden electro en Eindhoven in één zin staan, dan dient daar de naam van grootmeester Caz bij genoemd te worden. Deze man eet, drinkt en ademt al zijn hele leven electro. Geen wonder dat hij al drie keer eerder in zijn thuis stad opende voor de groene dokter. En geen wonder dat hij ook deze keer niet mag ontbreken.