Heibel! XL met o.a. Breek + The Ruggeds + Nachtlampen


Electro / Drum 'n Bass / Hiphop / Trap / Disco / Rare Grooves / House / Moombathon / Techno / Dubstep


grote zaal: Habib Kachi + Electric Pranksters (Wildgroei) + RGGD Djs (The Ruggeds) + visuals by Androvisuals + kleine zaal: Jens Lokke Rasmussen (Café Tuesday) + Tall Kid (Nachtlampen) + Proxima (Breek) + visuals by CC


Heel veel gedoe voor niks!

Traditiegetrouw trappen we het jaar af met een extra grote Heibel!, de gratis toegankelijke en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal. Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje. Heibel gaat voor deze speciale gelegenheid XL!

We zijn op het Heibel! hoofdkantoor helemaal wappie van Habib Kachi. Habib mixt op onnavolgbare wijze rare grooves, afrofunk, house, latin, soul, hiphop en electro classics aaneen. Deze hartenbreker is ondertussen geen onbekende meer voor de trouwe Heibel! ganger. Vanavond debuteert hij in de grote zaal van de Effenaar.

Electric Pranksters houden  van LCD Soundsystem, Justice, Modeselektor, Black Keys, Joy Division, Mr Oizo, Breakbot, Digitalism, Whitest Boy Alive, Gesaffelstein, Gorillaz en James Blake en dat hoor je. Ze zijn afkomstig uit Utrecht maar hebben hun roots in het zuiden van het land. Beide heren bestieren de dansvloer van Ekko op de woensdagavond met de vernieuwde Wildgroei avonden. Hip, vers maar vooral steengoed!

RGGDdj's zijn de dj's van de befaamde Ruggeds (break)dancecrew en dat hoor je! Dit zijn dj's voor en door dansers en geschikt voor ieder publiek. RGGDdj's draaien hun favo tracks in een crazy mix. Verwacht een eclectische showdown van hiphop en all out party bangers.

Jens Løkke Rasmussen, dat klinkt Deens en dat is het ook. Gelukkig studeert 'ie aan de Design Academy zo dat we ook hier in Los Eindjeless van zijn dj kunsten kunnen genieten. Na een succesvol debuut op Heibel gaat het hard met deze Design gast. Zijn kook-, bos- en doordeweekse feestjes zijn een heerlijke frisse wind door het Eindhovense.

Tall Kid (TLK) heeft maar één doel: kont schoppen met de dikste electro, bass, trap, techno, drum and bass en dubstep. dat ie fan is van Boys Noize, Mumbai Science, 2ManyDJ's, Strip Steve, Dr Lekroluv en The Sneekers, dat hoorde je al op de Nachlampen feestjes.

Eindhovense drum'n' bass held Proxima is natuurlijk niet alleen de host van onze Breek avonden. Naast de wereld over vliegen om overal en nergens feestjes te bouwen is hij als producer getekend op Tempa, één van de grote dubstep labels. Een lokale held om trots op te zijn!