Frisofeest: 80's & 90's


DJs Jerry Frisky en Suzy Q


Beats & Sfeer

Lieve Friso’s en Frisettes,

I tell you what I want, what I really really want! Voor het eerste Frisofeest in 2014 gaan we terug in de tijd. Het Frisofeest gaat met een blast from the past terug naar de 80’s en 90’s! Van de King en Queen of Pop tot boybands uit de Backstreet en Spicy girlgroups. Twee decennia lang tophits die iedereen mee kan zingen en waarop niemand stil kan blijven staan. 31 januari zal de Effenaar haar deuren weer voor ons allen openen en natuurlijk: we all wanna dance with somebody!

Het Frisofeest is al ruim 20 jaar een laagdrempelig gay-minded feest waar iedereen uit de LHBT-community en alle vrienden welkom zijn. Met het geweldige DJ duo Jerry Frisky en Suzy Q staat de avond garant voor beats en sfeer. Zoals altijd is iedereen welkom vanaf 23.00 uur in de kleine zaal van de Effenaar, dus tijd zat om twintig jaar muziek te herbeleven!

Come on, shake your body baby, do the conga! En als je dan toch de conga doet en je body shaket, waarom dan niet gewoon daar waar we dat allemaal het liefst doen, op Friso’s 80’s & 90’s party. Samen zorgen dat we the roof on fire zetten, dus follow the leader, leader, leader en dan zien we je met al je vrienden 31 januari op het Frisofeest.

Stond eerder in