Meet The Streets: De Jeugd Van Tegenwoordig Afterparty


FS GREEN + MC FIT + DVDj'S OFF THE WALL + SNELLE JELLE + GWISE + MC IZZY


Blaas je oren op en kijk je ogen uit! Het is weer tijd voor een hele dikke Meet The Streets en met FS GREEN & MC FIT ,DVD DJ’S OFF THE WALL,GWISE, SNELLE JELLE en Mc Izzy in de line-up zijn de verwachtingen hooggespannen. Verwacht direct na het concert van de Jeugd van Tegenwoordig een energieke dansavond, waarbij verschillende muziekgenres samensmelten in een dansbare sound! Wat voor sound? Uiteraard een Eclectische sound. Waarom?! Omdat we er allemaal van houden om de dikste platen van de grootst mogelijke variatie te zien samensmelten tot een knallend geheel!

DJ, producer en remix-koning FS Green uit Amsterdam is een duizendpoot van de bovenste duizendpotenplank. Zo kwamen er begin dit jaar al 3 video’s uit waar FS Green bij betrokken was. De bekendste daarvan is ‘Watch out for this’ met Major Lazer, Busy Signal, Diplo en The Flexican. Als je in Amsterdam woont en wel eens uitgaat is MC Fit onderdeel van je leven, of je dat nou leuk vindt of niet. Er bestaat geen club, avond of event in de hoofdstad die hij als host niet op zijn kop heeft gezet. Wij zijn benieuwd wat deze 2 Amsterdamse heren samen voor Meet The Streets in petto hebben!

Snelle Jelle is niet alleen dé krachtige kruidkoek die je van TV kent ;P maar een DJ , producer voor zeer bekende grote artiesten uit de Pop en Hiphop industrie! Snelle Jelle is bekend van vele producties voor grote artiesten als Gers Pardoel, SEF en Kraantje Pappie, maar ook voor soundtracks van Nederlandse filmhits als Body Language en New Kids Turbo jonge….K*T dus wees verstandig eet een appel of koop je tickets online, dat scheelt geld en tijd. Het beloofd weer een klapper van een editie worden! See you there!