Frisofeest


DJ’s Jerry Frisky + Suzy Q


Beats & Sfeer

De laatste vrijdag van november is het vertrouwde Frisofeest weer in de Effenaar aanwezig. Zin in een heerlijke avond uit met geweldige muziek en topsfeer? Bovendien is het altijd populaire duospel weer te spelen het Frisofeest. Het cadeauseizoen is begonnen met de komst van de goede Sint, maar ook bij het Frisofeest houden we van cadeau’s weggeven! Bij binnenkomst krijg je een naam opgeplakt, het doel is om de tweede helft van het duo te vinden waar je deel van uitmaakt. Ben je compleet? Dan kan je bij de cadeaubalie een leuk presentje uitzoeken! Maar naast dit spel is het natuurlijk zoals gewoonlijk feesten geblazen. Onze DJ’s zijn er weer klaar voor om je op de dansvloer te verleiden met hun geweldige beats.

Het Frisofeest is al ruim 20 jaar een plek waar iedereen in de lhbt-gemeenschap en al haar vrienden op een laagdrempelige manier samen kunnen komen om een nacht heerlijk uit te gaan. De Effenaar opent de deuren van de kleine zaal om 23.00 uur en daar gaan we door tot diep in de nacht.
29 november is het Frisofeest weel helemaal klaar om in de beginnende winter een geweldige avond te hebben met niet alleen de gebruikelijke drank en dans, maar ook nog de kans op prachtige prijzen! Wie wil dat nou niet! Dus we zien jou en al je vrienden op 29 november? Het Frisofeest ontvangt je met open armen!

Stond eerder in