Uitverkocht

Maaike Ouboter


+ Kim Janssen


Beste singer songwriter deelneemster Maaike Ouboter voor intieme show naar de Kapel.

Met haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ wist deze jongedame zichzelf als muzikante op de Nederlandse  kaart te zetten. Alhoewel ze de titel niet won, ging ze toch als winnaar naar huis. Haar prachtige nummer ‘Dat Ik Je Mis’ werd een enorme hit, waarvoor Maaike zelfs een platina plaat in ontvangst mocht nemen.

Op deze koude winteravond zal Maaike je verwarmen met haar schitterende kleine liedjes op een erg bijzondere locatie. Het intieme optreden vindt plaats in De Kapel, een historische en inspirerende ruimte met een unieke sfeer. Door de mooie akoestiek komt Maaike haar prachtige stem helemaal tot zijn recht. Ook zal de dame, die met haar nummers zelfs stoere mannen als Eric Corton laat huilen, enkele nieuwe pareltjes spelen. Een intieme en sfeervolle avond die je niet mag missen!

Kim Janssen
De afgelopen jaren reisde de jonge singer-songwriter de hele wereld rond om zijn album ‘Ancient Crime’ en meest recente EP ‘The Lonely Mountains’ te presenteren. Geïnspireerd door zijn jeugd in Azië en de jaren die hij doorbracht op de Britse kostschool, schrijft Kim nummers die je meenemen in een wereld van traditie, disconnectie, discipline, diep verdriet en uitbundige vreugde. Zijn muziek heeft een klassieke ondertoon met een verrassende eigenheid en is, niet geheel onbelangrijk, betoverend mooi.